Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Share on Social Media

ТАКМИЧЕЊА У ШКОЛСКОЈ 2018/2019. ГОДИНИ

Општинско такмичење из Српског језика и језичке културе одржано је 17.3.2019. године у Основној школи "Драгиша Луковић Шпанац". Нашу школу представљали су ученици: Сара Димитријевић, пети разред, пласман на Окружно такмичење, Марија Миленковић, шести разред, пласман на Окружно такмичење, Лана Момчиловић, шести разред, пласман на Окружно такмичење, Немања Ђелић, шести разред, Александра Јездимировић, седми разред, пласман на Окружно такмичење; Анастасија Танасковић, директан пласман на Окружно такмичење.

Окружно такмичење из Српског језика и језичке културе одржано је 6. априла 2019. године у Основној школи " Светозар Марковић". Наши ученици су остварили одличне резултате: Лана Момчиловић, друго место.

Анастасија Танасковић и Александра Јездимировић су оствариле пласман на Републичко такмичење. Републичко такмичење из Српског језика и језичке културе одржано је 25.5.2019. године у Тршићу. Анастасија Танасковић је освојила 17 бодова а Александра Јездимировић, седми разред је освојила 13 бодова.

На свим нивоима такмичења подршку нашим ученицима пружале су наставнице Биљана Танасковић и Душица Војводић . 

ЧЕСТИТАМО УЧЕНИЦИМА И НАСТАВНИЦИМА НА СЈАЈНИМ РЕЗУЛТАТИМА!

 ТАКМИЧЕЊА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ

 Општинско такмичење из Српског језика и језичке културе одржано је 24.3. 2018. године у ОШ " Мирко Јовановић".

Нашу школу су представљали следећи ученици: Лана Момчиловић, Емилија Милићевић, Марија Миленковић, ученице петог разреда; Александра Јездимировић, ученица шестог разреда и Анастасија Танасковић, ученица седмог разреда. 

Сви наши ученици су остварили пласман на Окружно такмичење и тако постигли завидан успех којим се наша школа поноси. 

Честитамо свим нашим ученицима!

                                  Окружно такмичење из Српског језика и језичке културе одржано је 29.04.2018. године у Основној школи "Светозар Марковић" у Крагујевцу. Нашу школу представљали су Анастасија Танасковић, Александра Јездимировић , ученице VII разреда, Марија Миленковић, Емилија Милићевић и Лана Момчиловић, ученице V разреда. Резултати које су наши ученици постигли су следећи: Анастасија Танасковић, прво место - 20 бодова и пласман на Републичко такмичење, Александра Јездимировић - друго место , 18 бодова;  Лана Момчиловић, друго место- 17 бодова.

Честитамо свим нашим ученицима и наставници Српског језика, Биљани Танасковић.

Републичко такмичење из Српског језика и језичке културе одржано је 26.5.2018. године у Тршићу. Нашу школу је представљала Анастасија Танасковић, ученица седмог разреда и освојила треће место. Честитамо Анастасији на великом успеху и наставници Српског језика, Биљани Танасковић.

НА КРАЈУ СВИХ НИВОА ТАКМИЧЕЊА ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ СУ ПОКАЗАЛИ ОДЛИЧНЕ РЕЗУЛТАТЕ ОСВОЈИВШИ УКУПНО ДЕВЕТ ДИПЛОМА: ПЕТ НА ОПШТИНСКОМ И ЈЕДНУ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ. ПОНОСИМО СЕ СВОЈИМ ВРЕДНИМ УЧЕНИЦИМА!